Schalken Computer Services

Schalken Computer Services is een ICT bedrijf waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor herstel, onderhoud en aankoop van multimedia apparatuur

Naast het leveren van hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor al uw computer gerelateerde problemen. Of het nu gaat om privégebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Schalken Computer Services komt bij u thuis of op de werkvloer om de problemen of wensen te bespreken en op te lossen.

Schalken Computer Services heeft al sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met particulieren, MKB bedrijven en in het onderwijs.

Zakelijk

Heeft u op de zaak één of meerdere computers en wellicht nog een server? Zoekt u een betrouwbare systeembeheerder die adequaat kan reageren?
Het maakt niet uit of u af en toe een beroep op ons doet of voor langere tijd; Schalken Computer Services staat voor persoonlijke en professionele dienstverlening en geeft u eerlijk advies.

Administratie of andere essentiële bedrijfsprocessen; Het maakt niet uit voor wat voor zakelijk doeleinde de computer gebruikt wordt, u verwacht natuurlijk dat deze gewoon goed, snel en betrouwbaar functioneert.

Werkt uw computer echter niet goed, is deze traag of heeft u problemen met internet of met randapparatuur en komt u er zelf niet uit? Als systeembeheerder komen wij graag bij u langs om uw computer weer snel goed te laten functioneren.
Natuurlijk is het belangrijk dat u voor langere tijd zonder zorgen met uw computer kunt werken. Daarvoor is het belangrijk dat uw computer elk jaar een controle krijgt.
Wij controleren uw computer aan de hand van een checklist met 16 cruciale punten. Deze unieke checklist is door onszelf samengesteld aan de hand van onze praktijkervaring.

De kans is groot dat uw computer op meerdere punten verbeterd kan worden. Na het in overleg behandelen van deze punten kunt u er op rekenen dat uw computer weer snel en betrouwbaar functioneert.

Een greep uit onze diensten:

  • Het repareren van een niet werkende computer.
  • Problemen oplossen met betrekking tot internet.
  • Een trage computer weer sneller laten functioneren.
  • Het verwijderen van virussen, ad-, en spyware.
  • Het beter beveiligen van uw computer.
  • Het maken van een back-up.
  • Het terughalen van belangrijke bestanden.
  • Ondersteuning bieden met betrekking tot het gebruik van de computer.
  • Het aanleggen van een netwerk.
  • Het beantwoorden van specifieke vragen.

Wij zorgen ervoor dat onze klant efficiënter en zonder zorgen kan werken met zijn computersysteem. Aandacht voor onderhoud, beveiliging en het maken van een back-up is essentieel in een zakelijke omgeving. Door onze persoonlijke en betrokken werkwijze laat onze klant dit met een gerust hart aan ons over. Kostenbesparingen brengen wij snel aan het licht, met name op het gebied van telefonie. Tevens geven wij onze klant eerlijk en professioneel advies over aanschaf van nieuwe apparatuur.

Bij nieuwe klanten komen wij vaak tegen dat er geen back-up wordt gemaakt, waardoor belangrijke gegevens verloren kunnen gaan. Daarnaast staan we soms versteld van de grote hoeveelheid geduld die men bezit:
In de ochtend wordt de computer aangezet, waarna er rustig een kopje koffie wordt gehaald. Als men na 10 minuten terug is en de computer eindelijk is opgestart, gaat men aan het werk.

Het opschonen of upgraden van een computersysteem is op zich al kostenbesparing! Wij zijn telefonisch goed bereikbaar en ook zonder contract kunnen wij snel reageren op problemen met bijvoorbeeld de internetverbinding. Onze zakelijke klanten bestaan voornamelijk uit midden- en kleinbedrijf en varieert van huisartsenpraktijk tot adviesbureau.