Schalken Computer Services

Schalken Computer Services is een ICT bedrijf waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor herstel, onderhoud en aankoop van multimedia apparatuur

Naast het leveren van hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor al uw computer gerelateerde problemen. Of het nu gaat om privégebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Schalken Computer Services komt bij u thuis of op de werkvloer om de problemen of wensen te bespreken en op te lossen.

Schalken Computer Services heeft al sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met particulieren, MKB bedrijven en in het onderwijs.

Smart in huis

Heb je een nieuw alles-in-1 digitaal service abonnement afgesloten? Of ben je net overgestapt van provider? Laat je digitale omgeving dan (opnieuw) installeren door Schalken Computer Services. Met het Internet tv en Telefonie Pakket weet je zeker dat je digitale omgeving goed aangesloten wordt, zodat je zorgeloos kan genieten van uw televisie abonnement, uw snelle internet en de telefoon.

Met het Internet, TV en Telefonie Pakket hoef jij je geen zorgen meer te maken over je digitale omgeving. Een van onze experts komt bij u langs thuis en gaat aan de slag. Het internet wordt aangesloten op je computer, je e-mail account wordt aangemaakt, je telefonie wordt aangesloten op een reeds aanwezige telefoon, de TV ontvanger wordt geïnstalleerd op één televisie en je afstandsbediening wordt ingesteld. Zo zit je nooit meer zonder TV, Telefonie en Internet!

Je standaard draadloze router die je hebt geleverd gekregen van je provider is vaak niet sterk genoeg meer als er meerdere draadloze apparaten in je woonomgeving aanwezig zijn. Ook in dat geval is een oplossing altijd voorhanden om de in huis aanwezige laptops, tablets, spelcomputers (PlayStation, Wii, xBox etc), Sonos SoundSystem, Smart TV, InterActieve Decoder en eventuele bewakings-camera weer perfect tegelijkertijd te laten functioneren.

Ook het leveren en installeren van je Smart TV en Interactieve Decoder via internet is via Schalken Computer Services mogelijk. Uiteraard inclusief uitleg en advies over hoe alles aan te sluiten. Bedraad of via je WiFi.

Verder bieden wij de gewoon de beste service bij problemen of schade aan je Smartphone of Tablet. Ongeacht het merk of het probleem, wij kunnen je helpen. Gebroken of gebarsten scherm, softwareprobleem? Alles is op te lossen door Schalken Computer Services.