Schalken Computers

Wat is een refurbished laptop?

Wat is een refurbished (of gereviseerde) laptop en waarin zit nou het verschil met een nieuwe van de MediaMarkt of CoolBlue (vanaf nu: de dozenschuivers) ?! Ik verkoop sinds 2015 de beste gebruikte zakelijke laptops. Gewone laptops gaan helaas snel kapot vanwege de goedkopere gebruikte plastic materialen.

Zakelijke laptops zijn veel degelijker ontworpen dan een consumentenmodel van de dozenschuivers. De behuizing is steviger en de componenten zijn van een hogere kwaliteit. Refurbished laptops zijn zakelijke laptops van topkwaliteit afkomstig uit bijvoorbeeld lease.
Ze zijn altijd afkomstig uit de zakelijke series van de grote topmerken HP & DELL en zijn gebruikt in grote bedrijven en overheidsinstellingen of afkomstig van faillissementen en reorganisaties. Ze worden professioneel gereinigd en kwetsbare onderdelen worden vervangen door nieuwe. Alle laptops zijn in super nette staat met amper tot geen gebruikerssporen.

Inmiddels heb ik veel contacten opgebouwd bij leasemaatschappijen, waardoor ik een constante hoge kwaliteit kan garanderen met de beste service en garantie. Gereviseerd is dus iets heel anders dan een tweedehands product wat je bijvoorbeeld op Marktplaats of bij een familielid kunt kopen.
Deze laptops, met een nieuwprijs vele malen hoger dan bij de dozenschuivers, zijn volledig nagekeken, schoongemaakt en voorzien van nieuwe software. Dat betekent dat deze laptops optisch en technisch in perfecte conditie zijn.

Absoluut niet te vergelijken met de minder dure particuliere plastic laptops die je nieuw voor 400-500 euro online of bij de grote dozenschuivers koopt.

Service. Check. Schalken. Computers.
06-31 3456 83 / jan@schalkencomputers.nl