Schalken Computer Services

Schalken Computer Services is een ICT bedrijf waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor herstel, onderhoud en aankoop van multimedia apparatuur

Naast het leveren van hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor al uw computer gerelateerde problemen. Of het nu gaat om priv├ęgebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Schalken Computer Services komt bij u thuis of op de werkvloer om de problemen of wensen te bespreken en op te lossen.

Schalken Computer Services heeft al sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met particulieren, MKB bedrijven en in het onderwijs.

Werkplaats

In veel gevallen kunnen wij uw computer ter plekke maken en in de andere gevallen nemen wij de computer mee naar de werkplaats om daar te testen wat er aan de hand is en wat we er aan moeten doen. Wij bellen ook altijd even op wat het probleem is en wat we er aan gaan doen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Als de computer weer klaar is maken wij een afspraak om de computer bij u thuis af te leveren en weer alles aan te sluiten.

U kunt natuurlijk ook uw pc naar onze werkplaats brengen. Wij gaan er dan direct naar kijken en kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee en een boekje, even wachten. Lukt het niet direct de oorzaak te vinden dan spreken we af dat we later op de dag u bellen. ons streven is om binnen maximaal 24 uur u computer te hebben gerepareerd en we zullen altijd overleggen wat we gaan doen en wat de kosten indicatie zal zijn zodat er geen verassingen achteraf zijn.

Als u pc klaar is bellen wij direct en dan kunt u de pc weer ophalen of afspreken dat wij hem even terug plaatsen en alles bij u thuis aansluiten.