Schalken Computer Services

Schalken Computer Services is een ICT bedrijf waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor herstel, onderhoud en aankoop van multimedia apparatuur

Naast het leveren van hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor al uw computer gerelateerde problemen. Of het nu gaat om privégebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Schalken Computer Services komt bij u thuis of op de werkvloer om de problemen of wensen te bespreken en op te lossen.

Schalken Computer Services heeft al sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met particulieren, MKB bedrijven en in het onderwijs.

Even voorstellen, wie zijn wij

De PC is uitgegroeid tot een gebruiksvoorwerp waar iedereen thuis en in hun werkomgeving niet alleen veel plezier en gemak aan beleven, maar waarmee ook helaas geregeld wel eens wat mis kan gaan. De ontwikkelingen in de markt gaan zo snel dat de eigenaar van een computer slechts in enkele gevallen de problemen zelf op kan lossen en ook de systeembeheerders binnen de veelal kleinschalige organisaties bieden niet altijd uitkomst.

Schalken Computer Services heeft sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met netwerk-systeembeheer bij het MKB, in het onderwijs, andere jeugdorganisaties en bij particulieren. Naast leveranciers van diverse hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor uw computerproblemen. Of het nu gaat om privégebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Voor al onze producten en diensten geldt dat kwaliteit voorop staat. De aanschaf van een computer of netwerk is een investering, daarom is het van belang goed geadviseerd te worden over kwaliteitsproducten. Wat u ook zoekt of wenst, iedere klant mag van ons een gedegen advies verwachten. Samen bekijken wij uw wensen en komen zo tot een passende oplossing.

Op deze website leest u meer over de producten en diensten die Schalken Computer Services u kan leveren. Twijfelt u of wij voor de juiste oplossing kunnen bieden? neemt u dan gerust contact op. Wij zullen altijd streven naar een passend voorstel voor uw wensen.