Schalken Computer Services

Schalken Computer Services is een ICT bedrijf waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor herstel, onderhoud en aankoop van multimedia apparatuur

Naast het leveren van hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor al uw computer gerelateerde problemen. Of het nu gaat om privégebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Schalken Computer Services komt bij u thuis of op de werkvloer om de problemen of wensen te bespreken en op te lossen.

Schalken Computer Services heeft al sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met particulieren, MKB bedrijven en in het onderwijs.

Even voorstellen, wie zijn wij

De PC is uitgegroeid tot een gebruiksvoorwerp waar iedereen thuis en in hun werkomgeving niet alleen veel plezier en gemak aan beleven, maar waarmee ook helaas geregeld wel eens wat mis kan gaan. De ontwikkelingen in de markt gaan zo snel dat de eigenaar van een computer slechts in enkele gevallen de problemen zelf op kan lossen en ook de systeembeheerders binnen de veelal kleinschalige organisaties bieden niet altijd uitkomst.

Schalken Computer Services heeft sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met netwerk-systeembeheer bij het MKB, in het onderwijs, andere jeugdorganisaties en bij particulieren. Naast leveranciers van diverse hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor uw computerproblemen. Of het nu gaat om privégebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Voor al onze producten en diensten geldt dat kwaliteit voorop staat. De aanschaf van een computer of netwerk is een investering, daarom is het van belang goed geadviseerd te worden over kwaliteitsproducten. Wat u ook zoekt of wenst, iedere klant mag van ons een gedegen advies verwachten. Samen bekijken wij uw wensen en komen zo tot een passende oplossing.

Op deze website leest u meer over de producten en diensten die Schalken Computer Services u kan leveren. Twijfelt u of wij voor de juiste oplossing kunnen bieden? neemt u dan gerust contact op. Wij zullen altijd streven naar een passend voorstel voor uw wensen.

Werkplaats

In veel gevallen kunnen wij uw computer ter plekke maken en in de andere gevallen nemen wij de computer mee naar de werkplaats om daar te testen wat er aan de hand is en wat we er aan moeten doen. Wij bellen ook altijd even op wat het probleem is en wat we er aan gaan doen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Als de computer weer klaar is maken wij een afspraak om de computer bij u thuis af te leveren en weer alles aan te sluiten.

U kunt natuurlijk ook uw pc naar onze werkplaats brengen. Wij gaan er dan direct naar kijken en kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee en een boekje, even wachten. Lukt het niet direct de oorzaak te vinden dan spreken we af dat we later op de dag u bellen. ons streven is om binnen maximaal 24 uur u computer te hebben gerepareerd en we zullen altijd overleggen wat we gaan doen en wat de kosten indicatie zal zijn zodat er geen verassingen achteraf zijn.

Als u pc klaar is bellen wij direct en dan kunt u de pc weer ophalen of afspreken dat wij hem even terug plaatsen en alles bij u thuis aansluiten.

Waarom Schalken Computer Services

De 4 belangrijkste redenen om voor Schalken Computer Services te kiezen, hebben we voor u op een rijtje gezet.

1 Goede bereikbaarheid

  • Wij zijn 7 dagen per week zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Heeft u vragen, opmerkingen of problemen ? Wij staan altijd voor u klaar.
  • Wij zijn dagelijks van 9 tot 6 bereikbaar. Buiten deze tijden bieden wij ook de mogelijkheid de computer af te halen bij u.

2 Betrouwbaar

  • Schalken Computer Services maakt voor de hardware, servers, applicaties en datacenters alleen gebruik van betrouwbare A-merken.
  • Alle partners met wie wij samenwerken staan te boek als zeer betrouwbaar.

3 Ervaring

  • Wij hebben sinds 1989 veel ervaring opgedaan op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud van computers.
  • Wij weten waar we over praten. We lossen problemen (indien aanwezig) snel en vakkundig op.

4 Uitgebreid assortiment

  • Ons aanbod in pakketten is geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
  • De alles-in-1 pakketten zijn gemakkelijk en eenvoudig in gebruik en omvatten alles wat u nodig hebt.
  • Schalken Computer Services staat voor betrouwbare, hoge kwaliteit en laag geprijsde ICT oplossingen.
  • Mede door de goede samenwerking tussen de verschillende bedrijven kunnen wij u een uitstekende prijs-kwaliteits garantie aanbieden, verder heeft u door onze goede samenwerking onderling 1 betrouwbare partner voor al uw ICT diensten m.b.t computer-reparatie/onderhoud.