Schalken Computer Services

Schalken Computer Services is een ICT bedrijf waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor herstel, onderhoud en aankoop van multimedia apparatuur

Naast het leveren van hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor al uw computer gerelateerde problemen. Of het nu gaat om privégebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Schalken Computer Services komt bij u thuis of op de werkvloer om de problemen of wensen te bespreken en op te lossen.

Schalken Computer Services heeft al sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met particulieren, MKB bedrijven en in het onderwijs.

Draadloos internet

Kies voor draadloos internet, wanneer u geen kabels in het zicht wilt hebben. Schalken Computer Services kan dit voor u verzorgen.

Voordelen van draadloos internet.
U kunt op elke plek in en om het huis verbinding maken met internet zonder dat daar extra bedrading voor aangelegd hoeft te worden.
U kunt daardoor bijvoorbeeld met uw tablet in de tuin op internet surfen, terwijl uw zoon in de woonkamer op de laptop zit te studeren.
Uw draadloos wordt beveiligd met een netwerk sleutel, zodat niet zomaar iedereen op uw netwerk kan.

Hoe werkt dit.
Vaak is de modem die u van uw provider heeft gekregen niet geschikt voor draadloos internet, of is het signaal niet sterk genoeg om u overal in huis van internet te voorzien. Om te zorgen dat u wel overal draadloos internet heeft sluiten wij een extra of sterkere router (draadloze zender) aan op uw modem. Internet wordt van het modem naar de router gestuurd, die er vervolgens voor zorgt dat u draadloos internet heeft. Uw PC wordt voorzien van een draadloze ontvanger, waardoor deze ook gebruik kan maken van het draadloze netwerk. Laptops hebben vaak al een draadloze ontvangen ingebouwd, mocht dit niet zo zijn, dan leveren wij direct de juiste hardware voor  u. Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk. Als deze is geïnstalleerd, dan kunt u ook met uw laptop op het draadloze netwerk. Heeft u een modem dat wel draadloos internet ondersteund, maar u heeft geen signaal? Ook dan kunnen wij voor u het probleem verhelpen.