Schalken Computer Services

Schalken Computer Services is een ICT bedrijf waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor herstel, onderhoud en aankoop van multimedia apparatuur

Naast het leveren van hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor al uw computer gerelateerde problemen. Of het nu gaat om priv├ęgebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Schalken Computer Services komt bij u thuis of op de werkvloer om de problemen of wensen te bespreken en op te lossen.

Schalken Computer Services heeft al sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met particulieren, MKB bedrijven en in het onderwijs.

Computer reparatie

Een her-installatie is alleen aan te raden wanneer:

  • Uw computer of laptop virussen of malware bevat die niet te verwijderen zijn.
  • Uw computer of laptop erge technische problemen heeft.
  • Uw computer of laptop erg traag is geworden.

Als een her-installatie wordt uitgevoerd gaan alle gegevens die op uw computer of laptop staan verloren. Wij kunnen uiteraard een back-up van de gegevens die u wilt bewaren maken.

Als wij een her-installatie uitvoeren kan het zo zijn dat de harde schijf vervangen dient te worden. Dit gebeurt wanneer er symptomen zijn dat de harde schijf bijna kapot is, bijvoorbeeld als de harde schijf rare geluiden maakt. Het is in dat geval verstandig om uw hardware voor de her-installatie te vervangen.