Schalken Computer Services

Schalken Computer Services is een ICT bedrijf waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor herstel, onderhoud en aankoop van multimedia apparatuur

Naast het leveren van hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor al uw computer gerelateerde problemen. Of het nu gaat om privégebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Schalken Computer Services komt bij u thuis of op de werkvloer om de problemen of wensen te bespreken en op te lossen.

Schalken Computer Services heeft al sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met particulieren, MKB bedrijven en in het onderwijs.

Backup van gegevens

Schalken Computer Services kan een back-up maken van persoonlijke gegevens en bestanden (foto’s, documenten, mail, muziek etc.) Ook indien de computer of laptop niet meer opstart zijn we in staat om toch nog een back-up te maken.
Uw persoonlijke gegevens zijn erg belangrijk voor u. Daarom zal de back-up zo goed als mogelijk uitgevoerd worden.
Helaas kan het wel eens voorkomen dat de harde schijf niet meer uit te lezen is. In dat geval kunnen wij geen back-up voor u maken. Wel kan de schijf eventueel opgestuurd worden naar een data recovery center. De kosten kunnen dan wel aardig oplopen. Het is dan ook aan te raden om zelf regelmatig een back-up te maken bijvoorbeeld op een externe harde schijf. Heeft u nog geen externe harde schijf dan kunnen we deze aan u leveren.
Wij kunnen een back-up (reservekopie) maken van bestanden die u veilig wilt stellen. Mocht de computer of laptop niet meer opstarten, dan kunnen wij altijd proberen alsnog uw bestanden terug te halen!