Schalken Computer Services

Schalken Computer Services is een ICT bedrijf waar particulieren en bedrijven terecht kunnen voor herstel, onderhoud en aankoop van multimedia apparatuur

Naast het leveren van hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor al uw computer gerelateerde problemen. Of het nu gaat om privégebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Schalken Computer Services komt bij u thuis of op de werkvloer om de problemen of wensen te bespreken en op te lossen.

Schalken Computer Services heeft al sinds 1989 specialistische ervaring en houdt zich bezig met particulieren, MKB bedrijven en in het onderwijs.

ADSL/Kabel/Glasvezel installatie

Veel internet providers geven u een doe het zelf pakket, het klinkt heel makkelijk maar vaak is dat niet het geval. Waarom zelf proberen als u het door Schalken Computer Services kunt laten uitvoeren. U heeft dan de beste kwaliteit via Schalken Computer Services, en zo voorkomt u onnodige storingen en bereikt u de hoogste mogelijke snelheid die u kan behalen. Tevens weet u zeker dat u veilig zit, want internet bied veel mogelijkheden tot onveilige toetreding.

Maar dat is niet alles, want met ADSL/Glasvezel en kabelinternet kan veel meer:
Schalken Computer Services kan u namelijk ook verder helpen met het aansluiten van meerdere computers op 1 internetverbinding, of bijvoorbeeld virusproblemen verhelpen en voorkomen.
Bij een installatie door een “kennis” of niet professional, willen zich er nog wel eens wat problemen voordoen. Zo kennen deze vaak niet de regels waar u zich aan dient te houden voor een optimale snelheid. Maar ook problemen door gebruik te maken van de verkeerde kabel, verkeerd aansluiten van de kabel, of zelfs te lange kabels. Allemaal vervelende problemen die uiteindelijk veel meer geld en zelfs ergernissen zullen opwekken.

Wat zijn de voordelen van een installatie van internet door Schalken Computer Services?

  • Snel en vakkundig uw ADSL/Kabel/Glasvezel verbinding geïnstalleerd.
  • Direct en always-on internetten.
  • Zeer voordelige tarieven.
  • Professionele ondersteuning.
  • Een stukje extra service vanuit Schalken Computer Services.
  • Installatie garantie.
  • Mogelijkheid tot extra diensten, reparatie.